Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Τώρα το θυμήθηκαν το δημοψήφισμα!

ΑΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Οι συμφωνίες της Συνόδου Κορυφής σε συνδυασμό με την ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας και τη δήλωση της Ανγκελα Μέρκελ για μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδος, είναι μόνο η αρχή της εθνικής μας περιπέτειας. Τα βάρβαρα μέτρα που σχεδιάζουν να επιβάλλουν στην κοινωνία για 50% πτώση του βιοτικού επιπέδου, θα είναι, λένε ακόμη και μέσα στο PASOK, το τέλος αυτής της κυβέρνησης. Διαβάστε εδώ!

Η αλητεία της κατοχικής κυβέρνησης έφτασε σήμερα στο σημείο να "ανακαλύψει" στο Σύνταγμα το δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα που θυμήθηκαν ΤΩΡΑ και που αρνούνταν επανειλημμένως στον ελληνικό λαό, όλες τις προηγούμενες φορές που το ζητούσε. ΑΥΤΟ το δημοψήφισμα που τόλμησε και επικαλέστηκε ο κατοχικός πρωθυπουργός βάζοντας στο στόμα του ακόμη και τη λέξη "έθνος", είναι ο πιο αισχρός και απροκάλυπτος εκβιασμός προς την ελληνική κοινωνία από μία κυβέρνηση που αρνείται να φύγει και να κάνει εκλογές με διάφορα κόλπα. Η Ελλάδα είναι πλέον βέβαιο ότι καταστράφηκε οικονομικά, ότι θα κηρύξει πτώχευση και ότι θα διωχθεί από την ευρωζώνη και τώρα το pasok προσπαθεί να χρεώσει τις εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία με ένα δημοψήφισμα - εκβιασμό.
Εάν θέσουν ερώτημα στον ελληνικό λαό για το εάν πρέπει να πάρει η Ελλάδα το νέο δάνειο ή όχι, τότε εκβιάζουν το "Ναι" στα νέα μέτρα και θα πουν ότι οι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση, άρα δεν χρειάζονται εκλογές. Εάν θέσουν το ερώτημα έγκρισης ή μη της νέας συμφωνίας των Βρυξελλών, πράγμα και πιθανότερο, τότε εκβιάζουν ένα "όχι" που λογικά θα έρθει (για μία συμφωνία εκατοντάδων σελίδων που κανείς δεν γνωρίζει). Αυτό το "όχι" θέλουν να είναι η ευκαιρία για εκλογές και απόδραση Παπανδρέου από την εξουσία. Εάν ο λαός απορρίψει την πολιτική Παπανδρέου με ένα τέτοιου είδους ερώτημα -που σίγουρα θα είναι ένα συντριπτικό "όχι"- τότε η κυβέρνησή του θα πρέπει να παραιτηθεί. Γιατί δεν παραιτείται λοιπόν από τώρα και να προκηρύξει εκλογές; Αφενός με το εκβιαστικό δημοψήφισμα θέλει να χρεώσει την επικείμενη καταστροφή στον ελληνικό λαό και στην αντιπολίτευση. Αφετέρου το Δημοψήφισμα αναμένεται να διεξαχθεί στα μέσα Ιανουαρίου 2012. Προσπαθούν δηλαδή με ταχυδακτυλουργίες να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία για όσο γίνεται περισσότερο, εκτελώντας εντολές των υπερατλαντικών αφεντικών τους... Εις βάρος και της Ελλάδος και της Ευρώπης.
Πανέξυπνο πολιτικό παιχνίδι το δημοψήφισμα πρέπει να το παραδεχτούμε... αφού πρώτα δυο χρόνια τώρα κατέστρεψαν τις πιθανότητες ανάπτυξης και ξεπούλησαν την Ελλάδα, τώρα πετάνε "το μπαλάκι" στον λαό. Με "όχι" πάμε σε επίσημη χρεωκοπία και μέτρα φτώχειας και θα φταίει ο λαός, με "ναι" πάμε σε ανεπίσημη χρεοκοπία και μέτρα φτώχειας και θα λένε μετά ότι είναι η λαϊκή θέληση. Δεν είναι ηλίθιοι λοιπόν. Είναι αλήτες - προδότες - πολιτικοί. Αυτό το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί άμεσα με κάθε τρόπο.

Υποσημείωση: ΟΛΟΙ οι βουλευτές του pasok χειροκροτούσαν στη βουλή τις ομιλίες Βενιζέλου και Papandreou. Άρα κανείς δεν έχει δικαιολογία για τις επιθέσεις που δέχονται και θα δεχτούν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου