Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ στην νέα δανειακή σύμβαση. Θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα.

 Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν είναι μία κυβέρνηση συνεργασίας των δυνάμεων που στηρίζουν προδοτικές συνθήκες "για να πάρουμε τα χρήματα" με εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Αυτό είναι ένας τεράστιος εκβιασμός της Ε.Ε. και του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου. Ένας εκβιασμός που καλλιεργείται στον ελληνικό λαό και από τους δημοσιογράφους που υπηρετούν το ίδιο ξοφλημένο αντεθνικό σύστημα. Η χώρα μας έπρεπε να ήταν αυτή που να εκβιάζει αντί να δέχεται εκβιασμούς. Όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής προδοτών και ανικάνων...
Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μπορεί να είναι μόνο μία ανατρεπτική πατριωτική κυβέρνηση που θα μπορέσει να αψηφίσει τους διεθνείς εκβιαστές υπέρ του συμφέροντος της πατρίδος και των μελλοντικών γενεών. Ναι, ακόμη και αν χρειαστούν θυσίες, ο ελληνικός λαός είναι διατεθειμένος να τις κάνει εάν γνωρίζει ξεκάθαρα τον σκοπό. Ακόμη και αν χρειαστεί να κοπεί πληθωρικό νόμισμα, να γίνει επιστράτευση, να δοθούν τρόφιμα στις ευάλωτες ομάδες, να δημιουργηθούν εργατικά σώματα κρατικής διεύθυνσης, να γίνει εθνικοποίηση τραπεζών, αναδασμοί και νέες συμφωνίες δανεισμού και επενδύσεων με ανεξάρτητες χώρες. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πεινάσει όπως προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες οι εθελόδουλοι. Η Ουγγαρία που αντιστάθηκε είναι χώρα πολύ φτωχότερη. Υπάρχουν χώρες σήμερα στην Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν πραγματική φτώχεια, που οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε αυτοκίνητα, ούτε σπίτια, ούτε γεμάτα πολυκαταστήματα. Στην Ελλάδα εδώ και καιρό τα ΜΜΕ καλλιεργούν σκόπιμα τον πανικό και την ηττοπάθεια. Οι πόλεμοι σήμερα δεν γίνονται μόνο με όπλα. Και εδώ η Ελλάδα δέχεται να παραδοθεί σε αυτόν τον πόλεμο, ενώ μπορεί να πολεμήσει. Σήμερα δεν είμαστε ηττημένοι εθνικά. Είμαστε ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ στη νέα κατοχή της Πατρίδος μας.

Όχι στους εκβιαστές! Όχι στη δανειακή σύμβαση, πάση θυσία! Το ευρώ δεν είναι η αναπόδραστη οδός σωτηρίας για την Ελλάδα. Πάνω απ' όλα η εθνική ανεξαρτησία. Εμπρός για το "ΟΧΙ" της δικής μας γενιάς! Η Ελλάδα δεν πωλείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου