Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Πραξικόπημα στον Στρατό


Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες από την κατοχική κυβέρνηση που βρίσκεται σε κρίση πανικού, εκτελώντας απροσχημάτιστα εντολές υπερατλαντικές για να κρατηθεί στην εξουσία.
Πριν από λίγο ο Πάνος Μπεγλίτης κάλεσε τους αρχηγούς όλων των επιτελείων στο γραφείο του και τους ανακοίνωσε ότι φεύγουν και αντικαθίστανται με άλλους που ακόμα είναι άγνωστοι.
Συγκεκριμένα, κάλεσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Βασίλη Κλόκοζα και τους ανακοίνωσε ότι η εισήγησή του προς τα μέλη του ΚΥΣΕΑ θα είναι να κριθούν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και να αντικατασταθούν.
"Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά κρίνω ότι είναι ώρα να κάνω κρίσεις."
Τη συγκεκριμένη στιγμή που επέλεξε η ΧΟΥΝΤΑ του pasok αυτές τις κρίσεις συνιστά πραξικοπηματικού τύπου ενέργεια!

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή φαίνεται πως έστειλε με επιστολή της μήνυμα προς ανεξαρτητοποίηση. Όπως είχαμε προβλέψει, οι εκλογές που προσπαθούν να αποτρέψουν μπορεί να ανακοινωθούν ακόμη και μέχρι σήμερα το βράδυ. Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε στην Βουλή ότι "θα έχουμε πέσει μέχρι το βράδυ". Ο Βενιζέλος μπήκε στο νοσοκομείο και διαρρέει από εκεί ότι δεν ήξερε για το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου